Waarom een Poolse zonnepanelen monteur?

Nederland is hard bezig om te verduurzamen en zonne-energie wordt daarin steeds belangrijker. Daarmee neemt de vraag naar zonnepanelen monteurs hard toe en het aanbod af. Om een eventueel tekort te voorkomen zijn Poolse zonnepanelen monteurs wellicht een geschikt alternatief voor u.

De ontwikkeling van zonnepanelen gaat hard en dat is te merken. Op verschillende plekken in het land verschijnen hele velden vol zonnepanelen en ook steeds meer daken worden bedekt met deze energie op-wekkers.

De vraag naar zonnepanelen neemt toe en daarmee ook de vraag naar geschikte monteurs. Wij vinden het belangrijk dat onze monteurs beschikken over een VCA-certificaat en dat ze enige elektrotechnische kennis hebben.

Wij werven en selecteren Poolse monteurs die zowel zelfstandig en in teamverband kunnen werken, niet vies zijn van hard werken en geen hoogtevrees hebben.

Bent u op zoek naar één of meerdere monteurs zonnepanelen? Neem contact met ons op via 06–46412555 of verstuur uw vacature.

Wie wij zijn?

Wilt u graag weten wie wij zijn en waarom wij de uitzendkrachten kunnen vinden die u nodig heeft? Wij stellen ons graag aan u voor!

Ontmoet ons team

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact.

Neem contact met ons op