Kinga

Mijn naam is Kinga, geboren in Polen en op jonge leeftijd naar Nederland verhuisd. Ik heb zowel de Nederlandse als de Poolse cultuur van dichtbij mogen meemaken.

Na mijn HBO studie communicatie en mijn MBA ben ik gaan werken bij een gerenommeerd Nederlands uitzendbureau. Ik heb 5 jaar lang veel ervaring opgedaan in verschillende branches en de ontwikkeling meegemaakt van het inzetten van Poolse arbeidskrachten op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Ik heb toen ontdekt dat Poolse arbeidskrachten niet alleen tijdelijk naar Nederland komen, maar dat er ook vele zich voor langere tijd of zelfs permanent in Nederland wilden vestigen. Bij een verhuizing naar een ander land komen veel dingen kijken.

Ik wilde de Polen niet alleen aan een baan helpen, maar ook met de dagelijkse problemen waar zij in Nederland tegenaan lopen.

Daarom help ik Polen in Nederland met zaken, zoals bijvoorbeeld belastingaangiftes, toeslagen en vertalingen. Dit resulteert in een dynamisch en zichzelf verrijkend netwerk. Dit netwerkt biedt weer een uitstekende kans om geschikte kandidaten te vinden voor uw bedrijf.

Ik vind het belangrijk dat beide partijen tevreden zijn, de uitzendkracht met een leuke baan en mijn opdrachtgevers met een fijne kandidaat.

Neem contact op met Kinga

Jord

Ik ben Jord. Geboren en getogen in het noorden van Nederland en inmiddels meer dan 8 jaar woonachtig in Utrecht.

Tijdens  mijn studie Bedrijfskunde in Groningen ben ik gaan ondernemen in de uitzendbranche waarbij ik vooral technische uitzendkrachten heb geplaatst.

Dat resulteerde uiteindelijk in een samenwerking met Kinga en Dennis waardoor Poolsekracht uitzendbureau is ontstaan.

Ik vind het belangrijk dat alles goed is geregeld voor zowel onze uitzendkrachten als onze opdrachtgevers. Daarom zorg ik ervoor dat u niet onnodig bezig bent met randzaken en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de juiste verloning en afdrachten aan de uitzendkrachten.

Bent u benieuwd naar onze diensten? Ik vertel u hier graag meer over.

Neem contact op met Jord

Dennis

Ik ben Dennis en heb net als Kinga jarenlange ervaring opgedaan bij een groot Nederlands uitzendbureau.

Na mijn studie Commerciële economie ben ik begonnen als intercedent en heb ik mezelf gedurende 8 jaar ontwikkelt tot regiomanager.

Na die 8 jaar vond hij het tijd om voor zichzelf te beginnen en zo ben ik onderdeel geworden van Poolsekracht.

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u sparren met een ervaringsdeskundigen in uitzendland? Ik kom graag met u in contact.

Neem contact op met Dennis