Waarom Poolsekracht?

Omdat wij de uitzendkrachten kunnen vinden die u nodig heeft. Wij werven werknemers met een passie voor technische beroepen, logistiek beroepen of beroepen in de productie/industrie.

De vraag naar vakkundige arbeidskrachten neem toe en het aanbod neemt helaas af. Hierdoor wordt het steeds moeilijker voor Nederlandse bedrijven om vakkundige arbeidskrachten te vinden.

Het gevolg van het niet kunnen vinden van de juiste arbeidskracht is dat sommige bedrijven opdrachten moeten weigeren of niet kunnen groeien door een gebrek aan capaciteit.

Bedrijven willen vooruit en kunnen het zich niet veroorloven om kansen te laten liggen. Het is zonde als dit helemaal niet nodig is. Poolsekracht is de oplossing.

Door onze jarenlange ervaring in uitzendland en de directe connectie met Polen beschikken wij over een uniek netwerk van hardwerkende, betrouwbare en vakkundige Poolse arbeidskrachten.

Wij werven en selecteren in eerste instantie Poolse arbeidskrachten die al woonachtig zijn in Nederland maar momenteel onder hun niveau werken of bij een ander bedrijf.

Mochten wij niet de juiste kandidaat vinden in Nederland dan schakelen wij door en zoeken wij net zo lang tot we de juiste persoon in Polen hebben gevonden.

Wij zoeken altijd naar interessante opdrachtgevers die voldoende perspectief bieden aan onze vakkundige uitzendkrachten.

Bent u geïnteresseerd  of wilt u graag meer weten? Wij komen graag met u in contact

Wie wij zijn?

Wilt u graag weten wie wij zijn en waarom wij de uitzendkrachten kunnen vinden die u nodig heeft? Wij stellen ons graag aan u voor!

Ontmoet ons team

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact.

Neem contact met ons op