Waarom Poolse uitzendkrachten?

Niet alleen door de juiste instelling maar ook door vakkundigheid kunnen Poolse uitzendkrachten een uitkomst zijn voor uw bedrijf. 

Bent u op zoek naar uitzendkrachten maar kunt u ze niet gemakkelijk vinden of heeft u positieve verhalen gehoord over Poolse uitzendkrachten? Wellicht kunnen wij u helpen.

Wij zijn vooral actief in de branches techniek, transport/logistiek en productie/industrie. Ook daarbuiten zoeken wij  graag voor u, maar uit ervaring weten we dat vooral in deze branches Poolse arbeidskrachten van dienst kunnen zijn.

In de technische sector kunt u denken aan beroepen, zoals: Automonteur, Plaatbewerker, CNC-frezer/draaier, servicemonteur, elektromonteur, loodgieter en zonnepanelen monteur.

In de sector transport en logistiek kunt u denken aan beroepen, zoals: Magazijn medewerker, heftruckchauffeur en orderpicker.

Bij de sector industrie en productie kunt u denken aan beroepen, zoals: productiemedewerker, inpakker en operator.

Bent u benieuwd of wij de juiste uitzendkracht voor uw bedrijf kunnen vinden? Neem contact met ons op via 06 – 464 12 555 of verstuur uw vacature.

Vacature(s)?

Heeft u een vacature die u maar niet vervult krijgt, waardoor u opdrachten moet weigeren omdat u simpelweg niet genoeg capaciteit heeft? Wellicht kunnen wij u helpen.

Verstuur direct uw vacature

Andere uitzendkracht(en) nodig?

Zoekt u een uitzendkracht in een andere branche en/of met een ander beroep dan hierboven beschreven? Wij gaan graag de uitdaging aan!

Wij werven en selecteren voornamelijk Poolse arbeidskrachten dus voor beroepen met schriftelijke communicatie in het Nederlands kunnen wij u helaas niet helpen.

Wij kunnen wel helpen met beroepen in bijvoorbeeld de IT-branche, groenvoorziening of een andere branche. Staat uw branche er niet bij en bent u benieuwd of wij u kunnen helpen?

Bent u benieuwd of wij de juiste automonteur voor uw bedrijf kunnen vinden? Neem contact met ons op via 06 – 464 12 555 of verstuur uw vacature.

Wie wij zijn?

Wilt u graag weten wie wij zijn en waarom wij de uitzendkrachten kunnen vinden die u nodig heeft? Wij stellen ons graag aan u voor!

Ontmoet ons team

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact.

Neem contact met ons op