Pools uitzendbureau

Voor productie-, logistiek en technisch personeel

Tarief aanvragenOnze uitzendkrachten

Hét Poolse uitzendbureau van Nederland

Wij zijn jaren lang actief als Pools uitzendbureau in Nederland en hebben een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare Poolse uitzendkrachten

Onze expertise is het vinden van Poolse uitzendkrachten voor de lange termijn. Wij zijn het beste in opdrachten met als doel dat de kandidaat bij goed functioneren uiteindelijk wordt overgenomen door de opdrachtgever en daar een direct dienstverband aan gaat. Heeft u een opdracht met een vast dienstverband dan komen wij graag met u in contact.

Wij werven voornamelijk in de vakgebieden: Productie personeel, logistiek personeel en technisch personeel. Hierin zijn wij gespecialiseerd, maar bent u actief binnen een andere branche en heeft u een personeelsvraagstuk dan gaan wij ook graag die uitdaging met u aan.

Door ons opgebouwde netwerk kunnen wij net wat vaker de juiste kandidaat vinden voor uw organisatie. In combinatie met de Poolse achtergrond van enkele van onze medewerkers weten wij cultuurverschillen te overbruggen en de juiste kandidaat te matchen met de juiste opdrachtgever.

Doordat meerder medewerkers bij ons zowel vloeiend Pools als vloeiend Nederlands spreken is communicatie voor ons geen probleem. Ook na de plaatsing begeleiden wij de kandidaat en de opdrachtgever actief, zodat u als opdrachtgever zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele communicatie problemen. Uiteraard werven wij het liefst kandidaten die zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Nederlands, Engels of Duits. Afhankelijk van uw behoefte.

De salarisadministratie, afdrachten en verzekeringen zijn bij ons netjes geregeld, zodat u en de kandidaat zich daar geen zorgen over hoeven te maken. Hiervoor werken wij samen met een gerenommeerde back-office partner die daar in is gespecialiseerd. Via deze back-office partner zijn wij aangesloten bij de NBBU.

Tarief aanvragen?

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens *

  Ja, ik ga akkoord met het privcaystatement

  Meer weten over onze diensten?

  Jord Hagenouw, recruitment partner, helpt u met alle plezier en maakt graag tijd voor u vrij.

   06-46412555

   jord@poolsekracht.nl