Waarom een Poolse automonteur?

Bent u op zoek naar een handige automonteur die zelfstandig reparaties kan uitvoeren en onderhoudt kan doen? Poolse automonteurs zijn zeer geschikt.

In Polen zijn vooral mannen bovengemiddeld geïnteresseerd in auto’s. Ze zijn er gek op en sleutelen er graag aan. Daarom volgen vele jonge mannen in Polen al snel de opleiding tot automonteur. De kans dat wij een vakkundig Poolse automonteur voor u kunnen vinden is daardoor vrij groot.

Wij werven en selecteren eerst zorgvuldig onder Poolse automonteurs die al woonachtig zijn in Nederland. Zit hier niet de juiste kandidaat bij dan schakelen wij door naar Polen.

U hoeft niet bezorgd te zijn om eventuele communicatieproblemen. Wij vertalen APK-lijsten, onderdelen lijsten en overige lijsten die de arbeidskracht als  checklist kan nalopen. Ook staan wij altijd stand-by om telefonisch of op locatie te vertalen. Daarnaast gaan wij altijd eerst op zoek naar kandidaten die in het Engels en/of Nederlands verstaanbaar kunnen communiceren.

Bent u benieuwd of wij de juiste automonteur voor uw bedrijf kunnen vinden? Neem contact met ons op via 06 – 464 12 555 of verstuur uw vacature.

Wie wij zijn?

Wilt u graag weten wie wij zijn en waarom wij de uitzendkrachten kunnen vinden die u nodig heeft?
Wij stellen ons graag aan u voor!

Ontmoet ons team

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact.

Neem contact met ons op