Waarom een Poolse CNC-frezers?

Al jaren is er een groot tekort aan vakkundige CNC-frezers/draaiers en/of programmeurs. Wij vinden nog geregeld geschikte Poolse kandidaten. Bent u naarstig op zoek? Dan kunnen wij u wellicht helpen.

CNC is de computergestuurde aansturing van mechanische machines die vooral in de verspanende techniek worden gebruikt.

Met CNC kunnen stukken metaal, hout en/of kunststof op een snelle en gemakkelijke manier worden gemaakt. Met deze techniek kunnen stukken nauwkeurig worden geproduceerd.

Draaien en frezen zijn twee verschillende technieken om stukken te maken uit metaal, hout of kunststof.

CNC betekent Computer Numerical Control en bent u dus op zoek naar een Poosle CNC-draaier of CNC-frezer dan gaan wij op zoek naar een uitzendkracht die bekend is met de computergestuurde machine die of draaiend verspaand of frezend verspaand.

Een CNC-programmeur is degene die de software van de CNC-machine invoert en/of ontwikkeld. Het merk van de machine bepaalt vaak welke software wordt gebruikt.

Bij het werven en selecteren van een Poolse CNC-programmeur is het dus van groot belang dat de programmeur de juiste programmeer talen beheerst.

Bent u dus op zoek naar een CNC-draaier, CNC-frezer of CNC-programmeur dan is het van groot belang dat we heel goed inventariseren welke machines binnen uw bedrijf worden gebruikt zodat we geen onnodige mismatch maken.

Tarief aanvragen?

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens *

  Ja, ik ga akkoord met het privcaystatement

  Meer weten over onze diensten?

  Jord Hagenouw, recruitment partner, helpt u met alle plezier en maakt graag tijd voor u vrij.

   06-46412555

   jord@poolsekracht.nl