Poolse uitzendkrachten
(regio Utrecht)

In de techniek, productie of logistiek

Tarief aanvragenOnze uitzendkrachten

Op zoek naar Poolse uitzendkrachten in Utrecht?

Bent u op zoek naar flexibel personeel en wilt u werken met Poolse uitzendkrachten in regio Utrecht? Dan zijn wij het uitzendbureau waar u naar zoekt.

Doordat wij al jaren actief zijn in de uitzendbranche hebben wij een groot netwerk opgebouwd van geschikte Poolse uitzendkrachten in regio Utrecht. Waar andere bureau’s het soms lastig vinden om geschikte uitzendkrachten te vinden kunnen wij dit vaak nog wel.

Naast ons netwerk zoeken wij ook in de gebruikelijke kanalen. Juist die combinatie zorgt ervoor dat wij in uw vraag naar flexibel personeel kunnen voldoen. Wij zijn actief in de vakgebieden: Productie personeel, logistiek personeel en technisch personeel.

Onze uitzendkrachten variëren van inpakkers van geschenken tot elektrische busmonteurs, heftruckchauffeurs, operators of algemene productiemedewerkers.

Is uw bedrijf gevestigd in Utrecht, Woerden, de Meern, Breukelen, Nieuwegein, Montfoort, Vianen, Culemborg, Amersfoort, Hilversum of in de buurt van deze plaatsen? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wij nemen het liefst opdrachten aan voor de lange termijn. Ons doel is dat de uitzendkracht uiteindelijk jarenlang bij de desbetreffende opdrachtgever werkt. Pas dan zijn wij tevreden en is wat ons betreft de werving geslaagd. Dit lukt alleen als beide partijen tevreden zijn en graag met elkaar samenwerken.  Wilt u dit ook voor uw organisatie en is uw opdracht voor de lange termijn? Met als doel de kandidaat uiteindelijk over te nemen op basis van een direct dienstverband? Dan komen wij graag met u in contact.

Via onze back-office partner zijn wij aangesloten bij de NBBU.

Tarief aanvragen?

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens *

  Ja, ik ga akkoord met het privcaystatement

  Meer weten over onze diensten?

  Jord Hagenouw, recruitment partner, helpt u met alle plezier en maakt graag tijd voor u vrij.

   06-46412555

   jord@poolsekracht.nl