Waarom een Poolse voorbewerker?

Urenlang schuren, vlak maken en afplakken is werk voor doorzetters. Poolse uitzendkrachten staan hierom bekend. Bent u op zoek naar een geschikte Poolse voorbewerker dan gaan wij graag voor u aan de slag.

Een voorbewerker gaat bij kleine schades direct aan de slag om de carrosserie zodanig klaar te maken dat de autospuiter het voertuig kan afwerken.

Bij een grotere schade is eerst de plaatwerker aan de beurt. Nadat de plaatwerker de schade heeft hersteld en netjes heeft gemaakt gaat de voorbewerker aan de slag.

De voorbewerker schuurt het vlak glad en plakt vervolgens alle onderdelen die niet moeten worden gespoten nauwkeurig af. De voorbewerker gaat secuur te werk zodat de autospuiter zijn of haar werk goed kan uitvoeren.

Bent u benieuwd of wij de juiste voorbewerker voor uw bedrijf kunnen vinden?Neem contact met ons op via 06–46412555 of verstuur uw vacature.

Wie wij zijn?

Wilt u graag weten wie wij zijn en waarom wij de uitzendkrachten kunnen vinden die u nodig heeft? Wij stellen ons graag aan u voor!

Ontmoet ons team

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact.

Neem contact met ons op